+ 31 (0) 35 53 93 977
POLESTAR Tuning voor Volvo
POLESTAR Tuning voor Volvo
Ervaar de kracht en de souplesse die Volvo Chiptuning met zich meebrengt. Polestar tuning voor uw Volvo? Maak kennis met het alternatief dat ATM Chiptuning biedt.

Volvo Chiptuning Polestar

Polestar is de officiële Volvo prestatie afdeling, gevestigd in Göteborg, Zweden. Tot 2015 was Polestar Performance een divisie van Polesta, samen met het Polestar Racing Team en haar prototypes. Naast het tunen van Volvo’s houdt het Polestar Team van Volvo zich ook druk bezig in de autosport. Volvo kondigde in juli 2015 aan dat het Polestar Performance had gekocht. Het racing team zal onder leiding van Christian Dahl blijven. De naam van het Polestar Racing Team zal wel naar Cyan Racing worden veranderd.

Polestar tuning voor alle Volvo modellen

Tuning van Polestar is voor ieder type Volvo mogelijk. Veel gevraagd zijn de tuning mogelijkheden van de Volvo V40. Een veel gereden lease auto in Nederland. Maar ook het chiptunen van de V60 en V70 is populair.

Volvo Polestar tuning prijzen

Het laten tunen van een auto door de Volvo dealer met een Polestar pakket is een voor de hand liggende, maar dure optie. Een perfect en voordeliger alternatief voor Volvo Polestar tuning is Volvo Chiptuning. Volvo Chiptuning brengt u dezelfde voordelen als Volvo Polestar. Onder de voordelen van chiptunen verstaan wij niet alleen een groei in vermogen en koppel, maar ook een enorme toename in de besparing van brandstofverbruik. Dankzij Volvo Chiptuning geniet u van een energie zuinigere en krachtigere Volvo voor een eerlijke en voordelige prijs.

Een Polestar sterke Volvo dankzij Volvo Chiptuning

Bent u opzoek naar een manier om bijvoorbeeld uw Volvo V40 of uw Volvo V70 te tunen als een Volvo Polestar? Met Volvo Chiptuning maakt u van uw Volvo een echte “Polestar”. Beleef het unieke Polestar gevoel met behulp van Volvo Chiptuning.

Het unieke Polestar gevoel met Volvo Chiptuning

Ervaar het unieke Polestar gevoel in uw eigen Volvo. U heeft geen Volvo Polestar, maar wel interesse in de voordelen van een door Polestar aangepakte Volvo? ATM Chiptuning biedt het ideale alternatief op een Volvo Polestar, Volvo Chiptuning. Profiteer van een krachtigere, fellere en zuinigere motor na de chiptuning. Volvo Chiptuning maakt het mogelijk om op een voordelige manier te profiteren van ultiem comfort. Ervaar de kracht en de souplesse die Volvo Chiptuning levert.

Tuning offerte aanvragen

Home > Volvo Chiptuning Polestar

Chiptuning Volvo offerte aanvragen?

Offerte aanvragen